1. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

    Máme radosť z vašej návštevy mojej stránky. Ochranu osobných údajov beriem vážne. Je pre mňa dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na mojich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

    AKÉ ÚDAJE UCHOVÁVAME?

    Počas vašej návštevy mojich stránok zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili našu stránku, ako dlho ste na mojej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašími osobnými údajmi.

    Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na mojich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, adresa, email.

    Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, rada ich opravím.

    COOKIES

    Používam cookies k tomu, aby sme zistili preferencie navštevníkov web stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby som zistila, či už ste moje stránky z vášho počítača niekedy navštívili.

    Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

    NA ČO TIETO INFORMÁCIE POUŽÍVAME?

    Informácie, ktoré spracovávam môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

    • Presonalizovanie ponuky – vaše informácie mi pomáhajú prispôsobiť moju ponuku vašim individuálnym potrebám,
    • Zlepšenie web stránky – pravidelne vylepšujeme moju web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú mi dávate,
    • Vylepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie nám pomáhajú efektívne odpovedať na vaše požiadavky a potreby,
    • Na spracovanie transakcií – vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nikdy predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru,
    • Na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, ankiet a pod.,
    • Na odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na mojich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, tipov a trikov, rád, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, možných stretnutiach atď.

    Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaily, alebo nám napíšte a my vás odhlásime.

    ODKAZY TRETÍCH STRÁN

    Niekedy na mojich stránkach odkazujeme na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na mojej. Z toho dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je našou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Jednoznačne sa však držím zásady, že neodporúčam niekoho, koho prácu, názory, produkty a služby nepovažujem za kvalitné a prospešné. Predsalen, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte ma na monika@samanadsebou.sk. Ďakujem. 

    NEPOSKYTUJEME VAŠE ÚDAJE TRETÍM STRANÁM

    Nepredávam, neobchodujem ani žiadnym iným spôsobom neposkytujem vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí nám asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s úchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

    Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciam je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

    MOŽNOSŤ ODHLÁSENIA

    Vaše osobné údaje používam k tomu, aby som vás mohla informovať o mojich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s príjmaním týchto informácií nesúhlasili, môžete mi to kedykoľvek oznámiť, aby som vaše údaje zablokovala.

    Z odberu emilových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne mi spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a ja vás odhlásim.

    ZMENY V PODMIENKACH O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

    Ak sa rozhodnem zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejním ich na tejto stránke.

    Tieto podmienky sú platné od 1.1.2017

    KONTAKTUJTE MA

    Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte mi.

    Monika Ludasová - SAMANADSEBOU
    Záhradnícka  1807/30 

     94110  Tvrdošovce 

    Web: www.samanadsebou.sk
    Email: monika@samanadsebou.sk